Finn Kraften i Dig - Aktivera Din Egen Potential

HÄLSA - BALANS - MENING

Helena Steiner-Hornsteyn, är svenskfödd och har blivit ett alltmer erkänt världsnamn inom området Human Potential och Self-Help. Hon har förmågan att i en privat konsultation eller inom loppet av ett föredrag eller workshop, intuitivt aktivera sina åhörare för förnyade krafter, bättre hälsa och positiva förändringar i deras liv utan en massa intellektuella regler som är svåra att förstå.
Hon är bosatt i Miami, är prästvigd och teol.dr och har praktik i både USA och i Europa med flera länder inneslutna i sin verksamhet. Hon har nyligen grundat ACTIVALE en global organisation för praktisk andlighet och världsfred.
Sedan födseln har hon gåvan att intuitivt kunna se energifält inte bara omkring materier, men även inom och omkring människokroppen - och kan på så sätt finna blockeringar och orsaken till vissa hälso- eller sinnestillstånd. När hon intuitivt har funnit blockeringen, har hon även förmågan att intuitivt ta bort den blockeringen och förändra vårt ”andliga DNA” så man kan fortsätta sitt liv med förnyade krafter, bättre hälsa, och positiv inställning till sig själv och sin omgivning.
Andlighet räknas. Nu börjar vi förstå det mer och mer. Vi börjar också förstå att andlighet har ingenting med religion att göra, utan det är din personliga förbindelse med en villkorslös Högre Kraft, som kan göra ditt liv lyckligare, lättare och mer framgångsrikt.
Efter att ha arbetat intensivt på tusentals sökande i olika hörn av världen har Dr. Helena funnit att det finns en djupt inneboende längtan --–- inom var och en av oss, som vi inte är intellektuellt medvetna om, men som hela tiden gör sig påmind i det undermedvetna. Denna dolda längtan är del av vår själsliga spegel – och är en intensiv önskan inom oss att leva i harmoni med en högre kunskap om varför vi finns över huvud taget. Det är just detta undermedvetna begär inom oss, som får så många av oss att upptäcka att vi i verkligheten är på en sökande väg - utan att förstå vad det egentligen är som vi söker.

Dr. Helena Steiner-Hornsteyn har hjälpt tusentals och hjälper dagligen människor över hela världen att finna lösningen inte bara till lyckligare och mer framgångsrika liv, både personligt och yrkesmässigt, men och också till förbättrad hälsa.
Hon grundade och var den drivande kraften för Das Institut für Positive Lebensgestaltung i Berlin och Baden-Baden, en institution som var verksam i Tyskland, Österrike och Schweiz.
På grund av sitt stora kultur– och människointresse grundade hon i USA Symphony Guild of South Florida, en ideell organisation som verkställer internationella kulturella utbyten, samt ger stipendier till talangfulla ungdomar både i USA och speciellt i Öst-Europa. Hon startade också två populära symfoniorkestrar: Florida Festival Philharmonics, där hon engagerade talangfulle svensken Ulf Björlin som fast dirigent, och Gold Coast Symphony Orchestra med den välkände Vittorio DeRosa som dirigent.


Yvonne Ryding och Christina Schollin sysselsatta med ett projekt som
del av Dr. Steiner-Hornsteyn's upplevelsekurs i Puerto Pollensa, Mallorca


BOK
Helena Steiner-Hornsteyn är författare till CONSTANT AWAKENING, en bok som visar hur hon själv på ett spännande och okonventionellt sätt kom att finna ”Lösningen” till Livets Mening och Grundprincipen för våra Personliga Relationer – och hur även andra kan göra detsamma. Många lovordar boken och hävdar att den har bidragit till stora positiva förändringar i deras liv.
Agneta i Linköping skrev ett brev: ”Min upplevelse blev så stark när jag läste boken. Jag har aldrig läst något liknande förr. Jag är väldigt glad att jag har boken. Den är otrolig och jag läser om den, gång efter gång..”
Många säger just det. Efter att de har läst den en gång, ligger boken på deras nattduksbord och de läser om den gång efter gång.

”Man lär sig alltid något mer. Man upptäcker jämnt en ny infallsvinkel, som är ännu bättre än den förra ”, säger Anders Fredriksson i Stockholm.

”Det här är en bok som förklarar meningen med livet och vad vi som människor egentligen är. Jag rekommenderar den till alla ”, säger psykoterapeuten Ann Westin.

CONSTANT AWAKENING visar svaren till så många av våra frågor
om livet och meningen med livet – i synnerhet Ditt eget liv!

(CONSTANT AWAKENING utkommer på svenska år 2004)


Helena utnämndes av den amerikanska mångmiljontidningen
THE NATIONAL EXAMINER som en av världens fyra ledande intuitiva healers.


Lisbeth Wedin från Stockholm säger :
” I hela mitt liv hade jag plågats av svår migrän. Vi försökte alla metoder mot huvudvärk och gick till alla möjliga specialister. Till slut hörde jag talas om Helena Steiner-Hornsteyn. Hon avlägsnade ”energi-blockeringar” som hade suttit hos mig sedan min ungdom. Äntligen blev jag fri från min huvudvärk! Jag är djupt tacksam.”

Cecilia Åkesdotter i Linköping:
” Efter att ha varit kroppsligt svag under hela mitt liv efter sviter av svårt eksem samt allergier och astma, har Helenas insats blivit ovärderlig för mig och min familj. Bara på några sekunder kunde hon konstatera helhetsbilden av min hälsosituation, som varken läkare eller andra terapeuter inom komplementär medicin kunnat se under alla år som jag sökt hjälp. Äntligen en bekräftelse att jag inte hade inbillat mig alla mina krämpor. Efter intuitiv behandling av Steiner-Hornsteyn, har livet på ett gudomligt sätt kommit tillbaka till mig. Även min son har efter en distanssession förvandlats till mera gladlynt, extrovert och nyfiken på livet. Och hans mage fungerar så mycket bättre.


E-mail Us

"Constant Awakening" by Helena
Steiner-Hornsteyn a powerful story on how to find Spirit.

Read more
Motivational Lectures, Workshops, One-on-one Consultations, Business or Personal Coaching
Learn more about Dr. Helena Steiner-Hornsteyn"Wonder Doll®" by Helena Steiner-Hornsteyn. Learn more about the "The Artist" Show paintings, cartoons etc.
"The Artist".