Hälsa – Balans – Mening
Ditt hjärta kallar på dig. Lyssnar Du? Är du där?

Var med och bli en magnet för framgång, harmoni och god hälsa.

Det är genom förståelse för oss själva som vi också lär känna och förstå vår omvärld. När Du är i balans med Dina inre känslor upptäcker Du snart mer möjligheter omkring Dig. Dina relationer förbättras, Din arbetsprestation ökar, Din kropp mår bättre, Du orkar mer och gläder Dig mer över Ditt liv, Din familj och Ditt arbete. Du inspireras lättare till nya tag och hela Ditt liv får mer mening. Du skapar också en ny positiv energi inom Dig, eftersom enligt attraktionslagen, lika drar till sig lika. Egentligen är det ganska lätt!

Helena Steiner-Hornsteyn
"Helena Margareta"

Kom med på hennes Inspirerande Motivationskurser och Inspirerande Motivationsföredrag, eller boka en Inspirerande Healing- Coaching konsultation via Telefon, Facetime eller Skype.

För Personlig Utveckling – Personlig transformation med resultat som varar

Aktivera Dina talanger och Potential:

  • Finn Meningen Med Ditt Liv
  • Förbättra Dina Relationer – Må Bra
  • Låt ditt Ljus skina och bli en stjärna i det du gör
  • Utveckla dina talanger långt bortom begränsningen.
  • UPPLEV hur du håller Dig Frisk och Glad!
  • Lär dig Anti-Stress Meditation
  • Klä dig rätt, förstå färgernas betydelse
  • Omvärdera ditt liv –Back to Basics!
  • Bli kvitt gamla blockeringar

Vi har alla en obegränsad medfödd inre styrka. Den har varit där sedan “alltid”, men vi har aldrig fått lära oss att vi har tillgång till kraften, tvärtom. Vi visste inte ens om att den fanns. Historiskt sett var det inte bra för de styrande om folket fick veta att de alla, precis alla, enkelt och lätt, kunde använda en skapande kraft som kunde inte bara frigöra dem utan kunde också göra dem både smarta och företagsamma.

Jag kallar den kraften inom oss för Ditt Inre Ljus, eller kort, Ljuset. Det är en medfödd energikälla av obegränsad kraft inom oss alla. Ju mer man använder den kraften desto starkare blir den.

Man blir mer positivt inställd till sin värld och får mer entusiasm för det som man gör som en naturlig konsekvens av de tankar, känslor och drömmar som man har inom sig. Man har använt just de principerna inom motivations industrin och kallar dem för The Secret, dvs. vår hemlighet. Men det är ingen hemlighet, det står om den redan i bibeln på många ställen men är förmedlat på ett sätt som är svårt att förstå för dagens människor. Och det är fortfarande svårt för många att acceptera att den här kraften finns, och hur lätt det är för oss att använda den.

ACTIVALE’S kursprogram och personlig coaching fokuserar på INDIVIDENS välbefinnande och personliga framgång. Vi lär oss genom att förstå vår direkta förbindelse med URKRAFTEN INOM OSS. Vi lär oss hur vi bäst kan utnyttja detta samband för att nå våra mål.

Helena Steiner- Hornsteyn har blivit ett erkänt världsnamn inom området Personlig Utveckling. Hon har förmågan att inom loppet av ett föredrag, workshop eller privat coaching – konsultation aktivera sina deltagare till förnyade krafter, bättre hälsa och positiva förändringar i deras liv utan en massa obegripliga intellektuella regler som man inte kommer ihåg, när man är ensam och behöver hjälp.

Helena Margareta lär ut kunskapen att ”harmonisera”, att finna sin egen talang, att bli till den person som man verkligen trivs med.  Då kommer framgången, välmåendet och glädjen som ett naturligt orsak- och- verkan- resultat. Och när man mår bra med sig själv blir man som en positiv magnet och drar till sig mera av det goda och positiva. Det är en metod utan begränsningar och som passar speciellt det feminina sinnet.

Många av Helena Margaretas klienter och f.d. elever har nått stora framgångar även långt bortom sina länders gränser.

Helena kommer på sin mors sida från en gammal svensk Värmlandsfamilj där flera kvinnor genom flera generationer var högt respekterade för sina extraordinära andliga insikter. Hon fortsätter nu med sitt kulturarv och har framgångsrik praktik i både USA och i Europa med flera länder inneslutna i sin verksamhet.

Helena- Margareta har grundat ACTIVALE, a Global Enterprise for Human Development and World Peace, Hon är fast bosatt i USA, medborgare i både USA och Sverige och besöker årligen Sverige, Finland och andra Europeiska länder.

Helena ger privata konsultationer per telefon, facetime, skype osv. under hela året var hon än befinner sig på vår jord.
Kontakta activale@gmail.com, (skicka kopia till drHelenainfo@yahoo.com) för att ta reda på mer om kurser och privata konsultationer.

Wise-Woman Helena Margareta, är ett populärt och välkommet tillskott på den nordiska marknaden, där så många törstar efter hennes kunskap och erfarenhet. Med sin omfattande erfarenhet inom både affärsvärlden och kulturlivet, med samhällsengagemang, och en enormt omfångsrik personlig livserfarenhet, är hon unik inom inspirations-motivations området. Med sina andliga/ intuitiva själskrafter kan hon dessutom hjälpa dig på områden som vi bara kan kalla ”utöver det vanliga” i brist på vanliga ord som ännu inte finns för att täcka det intuitiva området.

Helena Margareta har blivit rankad av den amerikanska mångmiljontidningen The National Examiner som en av världens fyra främsta inom inspiration och healing.

Det är känt FAKTUM att de som använder sin personliga intuition och inre balans lyckas bättre både i affärer och i privatlivet.

Kontakt: bästa sättet för kontakt är email. Maila till: activale@gmail.com. Skicka en cc (kopia) till drHelenainfo@yahoo.com för att vara säker på att det kommer fram. Om du inte fått svar inom en vecka så skicka ditt mail ännu en gång. Ibland när det är många som skriver, kan ett mail bara försvinna, så tacksam om du försöker igen.

Helena har ofta talat i FN och i Sveriges Riksdags Nika Utskott och är en populär internationell motivations-coach, inspirerande workshopsledare och föredragshållare. Hon har blivit intagen som medlem i FN’s GNO World Harmony Council & Forum och | FNs Global Compact. Publiken över hela världen älskar hennes värmlandska story-telling framföranden. Hon talar direkt från hjärtat. Hon säger som det är…Hon är underhållande  och får ofta andra att skratta.  Man blir berörd av hennes mänsklighet och kunskap.

Helena med Miss Universe Yvonne Ryding och Christina Schollin under Helenas Upplevelsekurs på Mallorca

Andlighet, spiritualitet, räknas i världen, även om det i svensk media har fått en något oklar klang. Alla framstående ledare i världen som inte är kontrollerande diktatorer, visar förståelse för denna kunskap och främjar den bland sitt folk. Andlighet är inte religion, tvärtom. Man är fri. Man skapar sin egen personliga kontakt med Något Högre och Allvetande, som gör att man mår bra och känner sig trygg.  Det har blivit på modet i världen att tänka KÄRLEK och förståelse i stället för makt som bara skapar elände. Vi börjar förstå varför vi har sådan a problem i världen och varför vi nu söker införa nya fredliga vägar som gör våra liv lyckligare, friskare och mer balanserat.

Alla nya framsteg har BÖRJAT med en passion, en idé, ett SÖKANDE, en dröm, en harmoni… det är så vi når våra mål!

Kvinnor och Andlighet

Kvinnor upplever livet på ett annat sätt än män. Ändå måste kvinnor leva i en samhälle och skapa karriär i ett affärsliv skapat av män – med vanor, mentalitet och principer som passar männen mycket bättre än kvinnorna, vilket kan orsaka att spec. kvinnor i den manliga affärsvärlden inte alltid mår så bra. De blir utbrända eller kan inte visa sin fulla kapacitet och får inte skina på sitt sätt. När de vill förkovra sig är de flesta motivations-kurser skapade av män och passar den manliga läggningen bättre och istället omedvetet skapar en obalans i det kvinnliga sinnet. Skillnaden är inte stor, men stor nog för att ofta skapa en inre otrygghet och obalans. Där lär vi oss en teknik som håller i alla väder och som passar det kvinnliga sinnet.

Alltid var du än är och vad du än gör: Lär dig att använda Ljuset.

Efter att ha gett individuella konsultationer med över 50 000 sökande i olika hörn av världen har Helena- Margareta funnit att Speciellt Kvinnor har ett behov av Andlig- Spirituell Kontakt och Kunskap. Genom att kvinnor har en så nära kontakt med naturen och Livet, genom att bära och föda liv, har kvinnor vanligtvis ett starkare behov av att finna den kontakten …

Ofta upplever kvinnor att de befinner sig på en sökande väg- utan att förstå vad de egentligen söker….               utom att de söker ”Något mer!”

En tankeställare:
FN har sammanfattat att i länder och samhällen där kvinnorna och andlighet har fått utöva ett starkt inflytande, är befolkningen (kvinnor, män och barn) lyckligare, mer progressiva, fredligare och mår bättre.

Helena Margareta har i personliga konsultationer hjälpt tiotusentals personer (Kvinnor, män, barn) över hela världen att finna en rätsida på sina liv och hjälper dagligen människor i olika hörn på vår jord att finna en lösning till problem. Inte bara till ett lyckligare och mer framgångsrikt liv men också för att hjälpa alla till förbättrad hälsa genom att man skapar en starkare förbindelse med Urkraften , Ljuset, inom oss…

Helena Margaretas Bakgrund:

(Se även www. Activale.com/ about för en mer detaljerad rapport. )

Helena grundade och var den drivande kraften för Das Institut fur Positive Lebensgestaltung i Berlin och Baden-Baden, en Institution som var verksam i Schweiz, Tyskland och Österrike med att producera inspirerande föredrag, inspirerande workshops och inspirerande konsultationer under ledning av sin dåvarande man Dr. Helmut Steiner som senare avled efter en trafikolycka. Helena fortsatte sedan verksamheten ensam med stor framgång, tills hon gifte om sig och flyttade till USA. Hon är nu frilans präst, förrättar gärna vigslar, har en doktors examen i Divinity (USA). Hon har tre barnbarn.

På grund av sitt stora Kultur – och Människointresse är Helena aktiv inom flera välgörenhetsorganisationer och har hjälpt många till bättre livsförhållanden. Hon grundade på eget initiativ den ideella organisationen The Symphony Guild of South Florida och verkställde kulturella utbyten mellan nationer, samt gav collegestipendier till ungdomar i både USA och andra länder, vilket tacksamt uppmärksammades av kongressmedlemmar i Washington DC. Hon grundade även två kända symfoniorkestrar: Florida Festival Philharmonics, med svensken Ulf Björlin som dirigent  och Gold Coast Symphony Orchestra med den berömde Maestron Octavio DeRosa.

Böcker och inspelningar:

Den svenska allmänheten har tillfälle att regelbundet möta Helena Margareta  genom hennes podcast och böcker.

Hennes pris-belönta bestseller The White Light -A limitless Reality (DET VITA LJUSET-En Oändlig Potential ) finns nu även på svenska och kan köpas överallt där böcker säljs. Inbunden, häftad eller som E-bok. En ”wow-bok” säger många. Läs den!

Books By Helena Steiner-Hornsteyn available on- line, Barnes & Noble or your local bookstore, USA and internationally. HardCover, paperback or e-book/kindle

”Tack Helena för att du skrev boken om Ljuset. En oerhört fantastisk bok och det märks att den är skriven från hjärtat. Du har öppnat upp ett himmelrike av ny kunskap för mig…..”

Frida B. P. Stockholm

BÖCKER och MEDITATIONER

DET VITA LJUSET- En oändlig potential

 av Helena Steiner-Hornsteyn

Tilldelad Första pris av Book of Excellence 2017. Amazon.com Nummer 1 internationell bästsäljare (mars 2017)

Finns elegant inbunden, häftad eller som E-Book

Anna Bornstein skriver i förordet till Det Vita Ljuset – En oändlig verklighet:

”Är Helena Steiner-Hornsteyn en framtidsmänniska? Hennes förklaring att det finns en nåbar, oändlig, potential bortom tid och rum, en samlande enhet, inom var och en av oss, i allt levande, känns rykande modernt och påminner om kvantfysikens…..Den här boken är en hyllning till oss alla och de underbara möjligheter som livet ger……Hennes berättelser om människor men också om djur, som hon har hjälpt till att läka, blir kvar länge hos mig efter att jag har lagt ifrån mig boken. ….Vår framtid kanske finns att hittas i våra inre dimensioner, där all högre kunskap hör hemma och där vi kan vidareutforska olika versioner av liv, tid och rymd, Det finns alltid så mycket mer insikt och vetande bortom vår begränsade mänskliga horisont.”

Vad Amazon-läsare säger:

Är medicinska mirakel möjliga? Existerar andliga händelser? Hur kan vi vanliga människor uppleva andliga mirakel? Finns det änglar omkring oss? Var finns bevisen att vi har levt föregående liv och hur kan vi ta reda på det? Var finns Det Vita Ljuset och hur lär jag mig att använda det?

”Svaren på så många av våra andliga frågor besvaras när du läser sidorna i denna bok. Författaren har med stor insikt och kunskap lyckats förklara metafysisk verklighet med tydlighet och angelägen uppfattning. Och snart kommer du att inse att andlighet öppnar så många nya dörrar för oss, så länge som man vill ….”

”En mycket vägledande och informativ bok, välskriven och full av hopp. Jag kunde inte ens ta en liten paus medan jag läste Helena Steiner-Hornsteyns senaste bok …för den var så fascinerande och fängslande, ja direkt spännande.  Hon förklarar så mycket och hennes ord ger mig en riktlinje och karta över hur jag kan hjälpa mig själv ….. Jag ser fram emot att läsa fler verk av henne … “

”En insiktsfull och inspirerande bok  som kommer att ge dig starka och oanade andliga insikter. …… Den är lättläst och högst inspirerande. Jag är så tacksam att den kom min väg. En kraftfull bok som guidar och inspirerar oss till att förstå meningen med våra liv. ”

” Jag kunde inte släppa den här boken. Fem stjärnor.”

”Helena Steiner-Hornsteyns bok är för mig en personligt motiverande läsning som har hjälpt mig att upptäcka mitt eget inre ljus och den högre kraften inom mig. Dyk in i den här boken med ett öppet sinne och hjärta och upptäck att också du har en egen högre kraft. Du kommer att vara tacksam att du fick ta del av denna unika upplevelse … ”

”Spännande, inspirerande och man går igenom en verkligt uppvaknande när man läser om upplevelser som vi alla i princip kan uppleva när vi lämnar begränsningen bakom oss. En fantastisk bok som varmt rekommenderas! ”

”En andligt vågad bok, som skickligt och inspirerande visar vägen till vår sanna verklighet, som hittills för de flesta har varit onåbar.”

CONSTANT AWAKENING

Searching For And Finding Spirit
New Revised 3rd edition, available in Paperback, Hard Cover or Kindle/ E-Book

Finalist USA Best Book Award
An exciting true story full of extraordinary experiences, discovery, love, success, sorrow and grief. A meeting with the author’s deceased husband “ in the Beyond”, how she was brought to the Tree of Life by a native American and shown a future reality that came to change her life, a past life story that had blocked her talents in this life time, and most of all the truth of the White Light…..  A page turner.

Many say reading CONSTANT AWAKENING has changed their lives.

The more you read this easily read story, the more you’ll want to re-read it.

A fascinating and spiritually daring story. So daring that a publisher in Europe who wanted to publish the book, rewrote and deleted some of the contents believing their readers should not be told how powerful we can be. You’ll love the story.

Helena Steiner-Hornsteyn packs a powerful message and shows us why it is important to listen to our inner voice. A book you’ll want to re-read. Keep yours and buy one for someone else.”
-—Rev. Howard Westin, Presbyterian Minister

“…easily understood and you get the message very quickly. I recommend it highly and intend to give it as a gift to many people.”

—Ann Westin. LCSW, Psychotherapist

THE WHITE LIGHT – A LIMITLESS REALITY
Understanding The Law of Togetherness

Helena har också skrivit den prisbelönta:  CONSTANT AWAKENING som  är ute på världsmarknaden. Den finns ej på svenska, men är så lätt att förstå att du tror att du kan engelska –även om du inte var så bra på det förut. Det sägs att den förändrar liv. Även om den har översatts till andra språk anses boken fortfarande vara bäst på engelska, det språk som Helena själv skrev den på.

Många erkänner att de läser om den flera gånger, sedan återigen, och återigen. Varje gång visar boken en ny infallsvinkel och leder läsaren vägen till nya insikter och kunskaper. Många hävdar att den har bidragit till stora positiva förändringar i deras liv.

“Det är en bok som förklarar meningen med livet och vad vi som människor egentligen är. Jag rekommenderar den till alla. Det är en bok jag vet att jag kan ge till mina vuxna barn,”  skrev Anne Westin, psykoterapeut.

Anita i Linköping skrev ett brev:

“Min upplevelse blev så stark när jag läste Constant Awakening. Jag har aldrig läst något liknande förr. Jag är väldigt glad att jag har boken. Den är otrolig och jag läser om den, gång efter gång.”

Många säger just det. Efter att de har läst boken en gång, ligger boken på deras nattduksbord och de läser om den, gång efter gång……

“Först verkar boken så enkel för den är så lättläst. Men man lär sig alltid något mer. Man upptäcker jämt en ny infallsvinkel, som är ännu bättre än den förra”, säger Anders Fredriksson i Stockholm.

CONSTANT AWAKENING visar svaren till så många av våra frågor on livet och meningen med livet – i synnerhet Ditt Eget Liv.

WHO AM I AND WHERE AM I GOING?

Who Am I and Where AM I Going? En helt underbar bok med fantastiska visdomar sammanfattade i bara en mening tillsammans med hjärtvärmande illustrationer. Passande för alla åldrar, åsikter och trosinställningar.Inte heller den finns på svenska med är oerhört lätt att förstå. Det är en märklig “mångdimensionell” bok.

Utmärkt som present. Ge ”i stället för blommor” till dina vänner. Låt den ligga på ditt nattduksbord och läs den ibland innan du somnar. Då sover du bättre.

KANALISERADE MEDITATIONER

Helena Steiner-Hornsteyn är en världsberömd andlig healer född med gåvan. Hon har rankats som en av de fyra bästa andliga healing coachar i världen. Bara att höra hennes röst ger dig ny energi, eftersom meditationen är kanaliserad. Hennes meditationer sägs vara magiska. Man kan också höra på den i ”vakentillstånd” (men kör inte bil)…. Ditt undermedvetna sinne hör och tar emot och du mår snart bättre.

“I hela mitt liv har jag plågats av svår migrän. Vi försökte alla metoder mot huvudvärk och jag skickades till alla möjliga specialister. Till slut hörde jag talas om Helena .Hon avlägsnade “energi-blockeringar” som hade suttit hos mig sedan min ungdom. Äntligen blev jag fri från min huvudvärk! Jag är djupt tacksam!”

Lisbeth Wedin, Stockholm

“Efter att ha varit kroppsligt svag under hela mitt liv efter sviter från svårt eksem samt allergier och astma, har Helena Margaretas insats blivit ovärderlig för mig och min familj. Bara på några sekunder kunde hon konstatera helhetsbilden av min hälsosituation, som varken läkare  eller terapeuter inom komplementär medicin kunnat se under alla år som jag sökt hjälp. Äntligen en bekräftelse att jag inte inbillat mig mina krämpor. Efter en konsultation hos Helena Margareta, har livet på ett gudomligt sätt kommit tillbaka till mig. Även min son har efter ett samtal förvandlats till en mera gladlynt, extrovert och mer nyfiken på livet ..”

Cecilia Åkesdotter, Linköping

INSPELADE MEDITATIONER På Svenska med Helenas helande röst:

En unik guidad Meditation i Ord och Musik på svenska med Helena Margareta, en effektiv meditation som går genom ditt undermedvetande, tar bort gamla blockeringar och snart får dig att tänka i nya positiva och kreativa banor. Spela den helt eller delvis och upplev en inre frid, glädje och harmoni i ditt liv. Alla Helena Margaretas Meditationer passar bra som ”vaken -meditation”. Dvs. du kan spela dem i bakgrunden medan du klär dig, lagar mat, städar osv. Eftersom meditationerna är kanaliserade tar ditt undermedvetande lätt emot den välgörande energin och skickar den automatiskt vidare till den plats i din kropp där du mest behöver den.

KANALISERAD ANTI-STRESS MEDITATION, Harmoni och Förnyad Energi
Anti-Stress Meditation, Var Glad Bra Dag